Baby binder a.k.a barut baby & kain bedung .Lama jugak tak buat benda2 mcm ni. .Barut baby & bedung ni one of my hit products masa awal2 start dulu. Nowdays dah jarang buat. I guess barut sekarang dah ramai yg buat. So mudah dapat….Btw, some mommy still prefer to make it custom. Sebagai contoh, kain bedung ni size lagi besar dari market. Masa baby buat bedung, dah besar sikit buat selimut, lepas tu, agak2 dah x guna lagi, boleh buat kain lap sebab daya serap flannel ni sangat bagus…..Barut dari rm7/pc, bedung dari rm15/pc. – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram