Custom boxy tote bag. .. boleh jadi daily bag… besar then boleh sumbat macam2. Diapers bag pun boleh… school bag pun ok….1. Large zip pocket (outer)2. Large slip pocket with snap button(outer)3. Slip pocket4. Base with stud5. Bottle holder6. Swivel hook7. Zip closure 8. Embroidery Fully interfaced. .No urgent order ya. Kindly whatsapp for more details 019 3588 358#handmade #madeinmalaysia #madebyleawithluv #madetoorder #customorder #imadethis #preorder #handmadebag #malaysiancrafter#boxytotebag#boxytote – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

Custom diaper bag..ke fabric basket? . Comel sangat ni untuk daily use… .1. Large slip pocket with snap button2. Elastic pocket kiri kanan3. Waterproof liningNo urgent order ya. Kindly whatsapp for more details 019 3588 358#handmade #madeinmalaysia #madebyleawithluv #madetoorder #customorder #imadethis #preorder #handmadebag #malaysiancrafter#diapersbag#babybag – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

Korang yg nak order tu, sila order awal2 ye… jangan last minit baru nak place order then expect dapat cepat. Saya babab nanti.Btw ni Custom boxy tote bag. .. boleh jadi daily bag… besar then boleh sumbat macam2. Diapers bag pun boleh… school bag pun ok….Harga dari RM110. 1. Large zip pocket (outer)2. Large slip pocket with snap button(outer)3. Slip pocket4. Base with stud5. Bottle holder6. Swivel hook7. Zip closure 8. Embroidery Fully interfaced. .No urgent order ya. Kindly whatsapp for more details 019 3588 358#handmade #madeinmalaysia #madebyleawithluv #madetoorder #customorder #imadethis #preorder #handmadebag #malaysiancrafter#boxytotebag#boxytote – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

#96.DIFFUSER BAG.Upon request ye. Tak de ready stock… kalau buat ready stock kang, uols ada pulak minta corak2 selain dari tu. So saya hanya buat upon request plus yang best, boleh sulam nama….Tak cakap la bag ni untuk diffuser je. Jangan pembaris sangat taw. Letak la apa pun cuma mostly yang beli ni nak letak diffuser deorg. .Apa2 boleh whatsapp 019 3588 358 ok . #diffuserbag#yldiffuser #younglivingmalaysia #madetoorder #madeinmalaysia #customorder #preorder#imadethis #malaysiancrafter #personalizedbag#dewdropdiffuser – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram