Coin Purse for kids.Siap ada detachable long strap ala2 lanyard . Sesuai untuk anak2 sekolah..Boleh gantung kat leher. Kalau taknak gantung, bukak strap , simpan dalam poket pun boleh.RM10 untuk purse .Additional fees untuk strap dan embroidery .Roger sis kalau nak tempah ok.#coinpurse#begduit#handmade #madeinmalaysia #madebyleawithluv #madetoorder #customorder – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

Musim2 penyakit ni, facemask agak laku… but as usual, sis baru nak upload .FM ni bukan totally protect yourself from any kind of viruses ye….Tp sekurang2nya ada protection. Dari menerima atau menyebar..Kids n adult..Ada 3 jenis tali… nak elastic band, cotton tape atau cotton cord with stopper..Harga dari RM8 hingga RM15.. Corak ofcoz boleh pilih ikut selera masing2 and it's washable… #washablefacemask #facemask#fabricfacemask#madetoorder#topengmuka#madeinmalaysia – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

Personalized large boxy bag. Bukan setakat stationery, telekung pun muat. . Baju sepersalinan yg nipis, kalau lipat molek2 pun boleh….Btw kain ni buat masa ni tadak… kot kalau jumpa akan dtg, kita beli lagi….Kindly whatsapp 0193588358 for more details. .No urgent order ok ..#boxypouch #pencilcase #madebyleawithluv #madetoorder #madeinmalaysia #customorder #preorder #malaysiancrafter – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

Post sebelum nama lain… yg ni nama lain… laku betul kain ni. .Boxy pouch. Ni size standard. 8" x 4" x 4".Dah la boleh pilih kain, boleh personalised letak nama pulak tu… ish ish ish… tanak ke??? Kindly whatsapp 0193588358 for more details. .No urgent order ok ..#boxypouch #pencilcase #madebyleawithluv #madetoorder #madeinmalaysia #customorder #preorder#malaysiancrafter – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram