#96.DIFFUSER BAG.Upon request ye. Tak de ready stock… kalau buat ready stock kang, uols ada pulak minta corak2 selain dari tu. So saya hanya buat upon request plus yang best, boleh sulam nama….Tak cakap la bag ni untuk diffuser je. Jangan pembaris sangat taw. Letak la apa pun cuma mostly yang beli ni nak letak diffuser deorg. .Apa2 boleh whatsapp 019 3588 358 ok . #diffuserbag#yldiffuser #younglivingmalaysia #madetoorder #madeinmalaysia #customorder #preorder#imadethis #malaysiancrafter #personalizedbag#dewdropdiffuser – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image
#96.DIFFUSER BAG.Upon request ye. Tak de ready stock... kalau buat ready stock kang, uols ada pulak minta corak2 selain dari tu. So saya hanya buat upon request plus yang best, boleh sulam nama....Tak cakap la bag ni untuk diffuser je. Jangan pembaris sangat taw. Letak la apa pun cuma mostly yang beli ni nak letak diffuser deorg. .Apa2 boleh whatsapp 019 3588 358 ok . #diffuserbag#yldiffuser #younglivingmalaysia #madetoorder #madeinmalaysia #customorder #preorder#imadethis #malaysiancrafter #personalizedbag#dewdropdiffuser - from Leawithluv\\\\\\\'s Instagram
from Instagram

leawithluv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *