Salah satu hot stuff musim raya ni ialah Money Purse / Angpow Purse..Mostly ni orang punya. Ada few pcs saya buat extra. Nanti saya up untuk jualan bila dah ready..Kot kalau malas fikir, beli je ready stock. Tapi kalau nak certain design, kena la tempah. Tak boleh lambat. Takut tak sempat siap..Angpow Purse ni muat letak angpow yg standard tu….banyak jugak boleh isi. So kalau bebudak datang, zap zap zap je hulur dari purse dengan penuh gaya ..Lepas musim raya, boleh letak duit untuk pergi pasar. Letak handphone pun boleh..Murah je.. RM20. Tu basic. Additional fee untuk tambah wrist strap atau nak sulam nama. .WhatsApp 019 3588 358 untuk order.#angpowpurse #moneywallet#bagduit#handmadebag #malaysiancrafter #malaysianbagmaker #sampulraya – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram