Acah2 nak sambut 2018, kita tukar alas meja .Eh tak tukar… lapik je atas yang lama. Punya la pemalas, jahit tepi pun tak .Nampak lapang kalau abang sado tak de…hahaha… bila la nak sembuh… ..Thank you 2017 for being an important part of my journey.Thank you Allah for everything in my life. The good and the bad. Some were blessings and some were lessons .Let us be grateful to the people who make us happy; they are the charming gardeners who make our souls blossom. -Marcel ProustWELCOME 2018 – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

Mesin besaq masuk hospital… nasib la ada mesin tecik ni… dapat jugak siapkan nametag… Korang memang taw… awal2 tanak order… esok lusa dah nak sekolah, baru sibuk nak order…hahaha…tak pe… iols paham… sebab iols pun suka kerja last menet ni Baru la thrill…kan.kan..kan… Cepat..sementara tengah cuti ni, sapa nak order nametag sila roger. Next year dah harga lain… – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

Buat apa petang2 ni? Secara jujur, saya tak pernah guna iron-on glue ni kat nametag. So untuk next session, sy cuba ok.Senang sangat nak lekatkan kat tudung/baju. Better alas ye especially kalau kat tudung. Alas dengan kain lain. Sy guna towel nipis je.. Takut terbakar pulak. Suhu bergantung pada iron masing2. Sy punya oldskol, so sy buat paling panas Saya guna iron biasa je… no fancy iron. Iron sampai puas hati ok.Nanti kita cuba basuh..tengok tahan atau tak. Sapa nak tempah sila WhatsApp 019-3588 358… tanak yang ada glue pun boleh – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

It's Last Friday in 2017. Simple Envelope Purse Basic RM20 exclude postage. Sesuai nak letak angpow raya. Habis raya, boleh letak duit sekolah ke, duit pasar ke. Letak HP pun bolehAdditional charges kalau nak tali pemegang dan embroidery Whatsapp 019 3588 358 kalau nak order…tp after January ye… #simplepurse #moneywallet#begduit#imadethis #madeinmalaysia #madebyleawithluv #malaysiancrafter #angpowpurse #angpowwallet#envelopepurse – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

It's Last Friday in 2017. Simple Envelope Purse Basic RM20 exclude postage. Sesuai nak letak angpow raya. Habis raya, boleh letak duit sekolah ke, duit pasar ke. Letak HP pun bolehAdditional charges kalau nak tali pemegang dan embroidery Whatsapp 019 3588 358 kalau nak order…tp after January ye… #simplepurse #moneywallet#begduit#imadethis #madeinmalaysia #madebyleawithluv #malaysiancrafter #angpowpurse #angpowwallet#envelopepurse – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

It's Last Friday in 2017. Simple Envelope Purse Basic RM20 exclude postage. Sesuai nak letak angpow raya. Habis raya, boleh letak duit sekolah ke, duit pasar ke. Letak HP pun bolehAdditional charges kalau nak tali pemegang dan embroidery Whatsapp 019 3588 358 kalau nak order…tp after January ye… #simplepurse #moneywallet#begduit#imadethis #madeinmalaysia #madebyleawithluv #malaysiancrafter #angpowpurse #angpowwallet#envelopepurse – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

It's Last Friday in 2017. Simple Envelope Purse Basic RM20 exclude postage. Sesuai nak letak angpow raya. Habis raya, boleh letak duit sekolah ke, duit pasar ke. Letak HP pun bolehAdditional charges kalau nak tali pemegang dan embroidery Whatsapp 019 3588 358 kalau nak order…tp after January ye… #simplepurse #moneywallet#begduit#imadethis #madeinmalaysia #madebyleawithluv #malaysiancrafter #angpowpurse #angpowwallet#envelopepurse – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram

It's Last Friday in 2017. Simple Envelope Purse Basic RM20 exclude postage. Sesuai nak letak angpow raya. Habis raya, boleh letak duit sekolah ke, duit pasar ke. Letak HP pun bolehAdditional charges kalau nak tali pemegang dan embroidery Whatsapp 019 3588 358 kalau nak order…tp after January ye… #simplepurse #moneywallet#begduit#imadethis #madeinmalaysia #madebyleawithluv #malaysiancrafter #angpowpurse #angpowwallet#envelopepurse – from Leawithluv\\\\\\\’s Instagram

Check out this new image from Instagram