Apron

 

Suka memasak? Mesti cool kalau ada attire yang cool macam apron ni. Mesti semangat nak memasak tu membuak2 sebab seronok giler ada apron kegemaran..Hahaha…gila poyo bunyinya kan…

Tapi kalau anda suka, saya sedia jahitkan apron ni. Reversible apron, ada large pocket, tali pengikat yang besar, plus boleh add on sulaman kat poket. Corak kain boleh pilih

20150125_191007 20150125_190929 20150125_190801

 

 

Yang ni pula apron untuk kids. Kids nowdays bukan saja berapron dalam dapur, kat kelas pun berapron ok. Deorang pakai during kelas seni. Ye la, baju sekolah yang suci murni tu boleh kotor kalau terkena kaler… jenuh mommy nak kena sental nanti..

20150412_13203620150412_13210820150412_132306

 

 

Harga untuk adult ialah RM45

Harga untuk kids, RM35

Tak termasuk postage dan sulam nama

leawithluv

Leave a Reply to Quentinmer Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *